Kuntavaalit järjestetään 18. huhtikuuta 2021.

Kunnanvaltuustoissa päätetään juuri Sinun kotiseutusi asioista ja kehittämisestä. Haluaisitko olla luomassa kestävämpää kotiseutua? Kaipaamme Maskun päätöksentekoon paremman arjen asiantuntijoita. Vihreys on jokapäiväistä elämää: luontoa, suvaitsevaisuutta, pyöräteitä, kirjastoja, lähiruokaa ja tasa-arvoa jokaiselle kuntalaiselle, päiväkoti-ikäisistä ikäihmisiin. Päättäjiin tarvitaan kaikenlaisia ihmisiä, aivan tavallisia kunnan asioista välittäviä vastuullisia ihmisiä, jotka haluavat olla mukana rakentamassa kaikille parempaa kotikuntaa.

Olisitko itse kiinnostunut ehdokkuudesta? Tunnetko jonkun, jossa on ainesta ehdokkaaksi?

Siinä tapauksessa ota yhteyttä

rami.kakonen@vihreat.fi

tai ehdota ehdokasta osoitteessa

https://civicrm.vihreat.fi/ehdokasehdotus/kuntavaalit2021