Tutustu Maskun Vihreiden ehdokkaisiin ja Varsinais-Suomen vihreiden aluevaaliohjelmaan

Varsinais-Suomen vihreiden vaaliohjelman periaatteita vihreät pyrkivät toteuttamaan koko valtuustokauden ajan. Varsinais-Suomen vihreiden vaaliohjelmasta on olemassa pitkä ja lyhyt versio. Lyhyen version voit lukea suoraan tältä sivulta ja pitkä ohjelma löytyy oheisen linkin takaa.

Pitkä ohjelma: suomeksi / på svenska / in English

Lyhyt ohjelma: selkosuomeksipå svenska / in English

Vihreä sosiaali- ja terveyspolitiikka perustuu ihmisoikeuksiin, yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Suomalainen hyvinvointivaltio rakentuu vahvan perusterveydenhuollon varaan ja tarjoaa inhimillisiä, vaikuttavia ja ennaltaehkäiseviä terveydenhuoltopalveluja. Hyvinvointialueiden hallinto ja päätöksenteko on avointa, ymmärrettävää ja helposti seurattavissa. Turvataan tasavertaiset vaikutuskanavat siten, että kaikki asukkaat voivat osallistua päätöksenteon arviointiin ja kehittämiseen.

Saavutukset 2017-2021

Täällä voit tutustua miten olemme kuluvan valtuustokauden aikana edistäneet tavoitteitamme Maskussa.

Rami Käkönen

Rami Käkönen

Yrittäjä

Olen yrittäjä ja toimitusjohtaja, jonka kaikkea toimintaa määrittävät pyrkimys yhdenvertaisuuteen ja ratkaisukeskeisyyteen. Uskon, että päätökset voivat perustua ainoastaan tutkittuun tietoon, jopa siinä tapauksessa, että oma mielipide ei lopputuloksen takana olisikaan. Haluan olla mukana varmistamassa, että sote- ja pelastuspalveluiden järjestämisvastuun siirtyminen kunnilta ei tarkoita samaa kuin näiden palveluiden siirtyminen lähemmäs suuria kaupunkeja. Lue lisää kotisivultani täällä.

Jaana Parkkila

Jaana Parkkila

Työterveyshoitaja, tiimivalmentaja

Olen perhekeskeinen työhyvinvoinnin ammattilainen. Arvostan tasavertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta, pidän koulutusta ja työtä hyvinvoinnin perustana. Vaikutan V-S aluepelastuslautakunnassa ja toimin Suomen Työterveyshoitajien V-S johtokunnassa. Ajan erityisesti toimivan perusterveydenhuollon, ennaltaehkäisevien ratkaisujen ja hoitoalan työhyvinvoinnin asioita. Mielipiteitä pitää kuunnella, eri näkökulmia huomioida ja yhteiskunnallisia päätöksiä tehdä tutkitun tiedon perusteella.

Familia Raittola

Familia Raittola

Sosionomi (AMK)

Rohkea ja innovatiivinen sosionomi (AMK) Maskusta. Työkokemukseni kautta olen päässyt tutustumaan nuorisotyön, perhetyön, työllisyyspalvelujen sekä rikosseuraamustyön kenttiin eri puolella Varsinais-Suomea. Uskon yhteistyöhön eri toimijoiden välillä, mikä tuleekin olemaan avainasemassa hyvinvointialueeseen siirryttäessä. Laadukkaiden palvelujen takana seisovat hyvinvoivat työntekijät. Muutos on mahdollisuus vihdoin rakentaa palveluja käyttäjien ympärille.